Anmäl dig här nedan!
 
Föreläsningen och workshopen är på Telefonvägen 30 i Hägersten i Stockholm. 

Vill du bjuda med kollegor till detta event så är de varmt välkomna och du behöver bara vidarebefordra mejlet du fick av oss och be denna registrera sig, helt kostnadsfritt.

Har du frågor? Mejla till Teddy.westlund@egn.se så besvaras dom snarast.

Du kommer inom kort att få en kalenderinbjudan av oss som du kan lägga till i din kalender. Vi ser gärna att du accepterar den så vi kan räkna med dig under förmiddagen. Får du förhinder får du gärna meddela oss detta. Mejla då till Teddy.westlund@egn.se.
Mer info om detta kommer du få i mejl när vi närmar oss den 3 maj.

Varmt välkommen till denna givande förmiddag!

/EGN Sverige

Det här får du ut av förmiddagen:
 
Psykologisk trygghet har i det sista blivit ett av de mest diskuterade fenomenen i arbetslivet. Organisationer och team som kännetecknas av psykologiskt trygghet tenderar att vara mer framgångsrika, effektiva, hälsosamma och innovativa.
 
Vad är Psykologiskt trygghet och när är det särskilt viktigt? Vad händer när den psykologiska tryggheten brister och framförallt, hur kan vi på vår arbetsplats arbeta för ökad psykologiskt trygghet? Detta är exempel på frågor som du kommer få besvarade under denna förmiddag.

Dagens Agenda:
09:00 Välkomnande och information om dagen
09:30 Föreläsning med Anders Rydell "Bryt kommunikationsbarriärer på arbetsplatsen: Från samarbetstrassel till framgångsrik teamdynamik"
10:30 Paus
10:45 Workshop med bas ur föreläsningen
11:45 Summering och reflektion
12:00 Lunch och mingel
13:00 Slut

Praktiskt information:
Plats: EGNs kontor på Telefonvägen 30, 12tr i Hägersten (Klicka för karta)
Datum & Tid: 3 maj kl 09:00-13:00 (Vi håller öppet med kaffe från 08:30)
Pris: Kostnadsfritt för dig och en kollega eller vän
Anmälan: Du anmäler dig på knappen här i mejlet
Frågor: Du får mer än gärna höra av dig om du har några frågor genom att klicka HÄR
Parkering och Kommunikationsmedel: Parkering finns på gatan och bostadsområdet utanför lokalen. Tänk på att använda Betala P eller annan app för parkering. Kostnad 5kr/timme. För buss och tunnelbana heter stationen Telefonplan. Sedan följer 5 minuters promenad till lokalen
Lunch: Lättare lunch där du som behöver gå kl 12 kan ta med dig lunchen i farten. Och du som har möjlighet att stanna över lunchen finns här tillfälle att träffa medlemmar från våra andra nätverk i EGN.
* indicates required
Om svaret är Ja ber vi dig fylla i det i bekräftelsemejlet som skickas till dig efter registreringen